Český gastronomický podcast: Adam Eliáš

Adam Eliáš rozhodně nepatří k „nejprovařenějším“ obličejům české gastro scény. A přece stojí za nejnablýskanějším eventem, který Česko letos čeká. Už v květnu!

Těžko budu kuchaři říkat, jak má jídlo vypadat. Koukám na to jako na jakýkoliv jiný byznys – jsou tam mechanismy, které fungují stejně. Ať prodávám propisky nebo jídlo. Je to rovnice nákup, prodej, vyjednávání, marketing, marže…

Zažijte Makro Czech Gastro Fest na vlastní kůži. Na třídenní akci se seznámíte s nejnovějšími trendy a budete mít možnost sledovat ty nejlepší kuchaře při práci. Užijete si 4 patra nabité zážitky, informacemi a chutěmi.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Představení jedinečné gastro události
  • Jaké speciální podmínky musí soutěžící dodržovat
  • Co stojí za pořádáním tak prestižní akce
  • Jaké speciality čekají na návštěvníky
  • Kdo by na akci rozhodně neměl chybět

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat