„S Dotykačkou máme tržby pod kontrolou do poslední koruny.“ Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou

Na okraji obce Hluboká nad Vltavou se v blízkosti řeky rozkládá rozsáhlý sportovně relaxační komplex, který nabízí nepřeberné množství atrakcí pro děti i dospělé. Areál je volně přístupný každý den a bez vstupného a slouží jak pro rodinný relax či dovolenou, tak pro školy, nejrůznější zájmové skupiny, firemní i soukromé akce jako teambuilding, oslavy a svadby. Pro návštěvníky je připraveno parkoviště s kapacitou 100 parkovacích míst, po předchozí domluvě lze zařídit také parkování pro autobusy. 

Součástí areálu je restaurace s letní zahrádkou a krytým párty stanem pro případ nepříznivého počasí. Občerstvit se dá také v příjemném venkovním baru s písčitou pláží a lehátky. Zcela bezplatně lze kromě travnatých prostor vhodných na relax a piknik, využít také skluzavky, houpačky, dřevěné prolézačky a dřevěný hrad, víceúčelové hřiště, pingpongové stoly nebo workoutové hřiště. Za poplatek a pod dozorem zkušených instruktorů pak můžete vyzkoušet např. adrenalin park, minigolf, špuntárium nebo obří vzduchovou trampolínu. Součástí každé atrakce je i vhodné vybavení, které vám rádi zapůjčí, takže stačí přijít jen ve sportovním oblečení a pohodlné obuvi. 

Celý areál je nekuřácký (pro kuřáky jsou ale vyhrazená místa), návštěva s domácím mazlíčkem není povolena s ohledem na bezpečnost ostatních návštěvníků a je dobré si připravit také dostatek hotovosti, jelikož zde není možné zaplatit kartou. Rezervace předem je nutná pouze pro větší skupiny a vyplníte ji jednoduše online v poptávkovém formuláři přímo na webu. Sportovně relaxační areál nabízí rovněž ubytování hostelového typu v šesti rodinných pokojích se sdílenou koupelnou o celkové kapacitě 38 lůžek nebo ve stanovém městečku. 

Areál zaměstnává především v hlavní sezóně bezmála stovku zaměstnanců, zejména brigádníků, a tak je zapotřebí mít vše dobře zorganizované. Od docházky, přes jednotlivá obsluhovaná stanoviště, až na výdej jídel a kontrolu tržeb a skladových zásob. S tím vším pomáhá Dotykačka, která je jednak jednoduchá na obsluhu, ale především rychlá a spolehlivá.

Dotykačka je ohromným pomocníkem, který nám každý den ušetří spoustu času. Je jednoduchá na obsluhu. Střídá se nám tu hodně brigádníků a každý se ji hned naučil bez problémů ovládat. Tržby nám sedí do puntíku a máme skvělý přehled o stavu zásob, prodejích i jednotlivých směnách. Lépe plánujeme objednávky a jsem celkově efektivnější. Kdykoliv potřebujeme pomoc, technická podpora nám zvedne telefon a to je k nezaplacení.

Ať už zde strávíte rodinnou dovolenou, školu v přírodě nebo firemní teambuilding, rozhodně se nebudete nudit. Jednotlivé zóny na sebe navazují, ale přitom se vzájemně neruší, a proto si na své přijdou jak milovníci adrenalinových dobrodružství, tak klidnější povahy toužící po odpočinku. Majitelé navíc areál neustále inovují a doplňují o nové atrakce, a tak i pravidelní návštěvníci vždy objeví něco nového. Celý komplex nás velmi zaujal a rozhodně se tam při nejbližší příležitosti rádi vrátíme. 

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat