Český gastronomický podcast: Martin Vymětal, Boomerang Communication

Tentokrát jsme v podcastu přivítali Martina Vymětala, experta na marketing, který s námi sdílel své bohaté zkušenosti z oblasti propagace gastronomických podniků. Přestože Martin nepochází přímo z gastro oboru, jeho perspektivy a zkušenosti přinášejí cenné vhledy pro každého, kdo chce svůj podnik posunout na vyšší úroveň. Představíme si, jakým způsobem mohou restaurace a kavárny zlepšit svou prezentaci a marketingové strategie pro maximální zákaznický zážitek.

Udělejte si webovou stránku, která bude viditelná i na mobilech, ve které budou vaše otevírací doby, vaše menu a bude fungovat.

V rozhovoru se dozvíme, proč je důležité mít dobře nastavené webové stránky, a jak můžete využít sociální sítě ke zvýšení vaší online přítomnosti. Martin také zdůrazňuje význam autenticity v současném marketingovém prostředí s myšlenkou „autenticita jako nový luxus.“

Na co dalšího se můžete v dílu těšit:

  • Efektivní metody a přístupy, které mohou pomoci ve zviditelnění vašeho podniku.
  • Optimalizace webových stránek: Klíčové informace, které by měly být na vašem webu snadno dostupné.
  • Jak správně využívat platformy (jako např. Instagram) pro propagaci vašeho podniku.
  • Konkrétní příběhy a příklady, které ilustrují, jak efektivní může být dobrý marketing.

Poslouchejte na oblíbených platformách: SpotifyApple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

Odeslat