Makro Czech Gastro Fest 2023

Přijďte za námi na prestižní událost, která napíše novou kapitolu české gastronomie.

Ve dnech 4. – 6. května se v budově pražského O₂ universa odehraje gastronomický koncert všech smyslů. Makro Czech Gastro Fest je ideální příležitostí seznámit se s nejnovějšími gastronomickými trendy a navázat důležitá obchodní spojení. A Dotykačka bude u toho.

Tisíce profesionálů pod jednou střechou

Experti z řad kuchařů, barmanů, someliérů, baristů a dalších mistrů svého oboru, budou vzájemně sdílet své znalosti a zkušenosti. Máte jedinečnou šanci potkat osobně špičky české gastro scény, rozšířit si své vědomosti na odborných přednáškách a seminářích nebo si v rámci workshopů vyzkoušet třeba profesionální přípravu kávy. Součástí nadupaného programu je také nejprestižnější kuchařská soutěž Bocuse d’Or.

4 patra gastronomických zážitků

Čekají na vás dechberoucí barmanské show, naučíte se párovat pokrmy s vhodným nápojem, porcovat velké ryby a mnoho dalších dovedností. Získáte tipy, jak zvýšit profitabilitu vašeho menu nebo jak mohou digitalizace a nové technologie pomoci vašemu podniku. Přijďte si poslechnout zajímavé přednášky, diskutovat s odborníky a načerpat inspiraci pro svou další práci. 

Makro Czech Gastro Fest je nejen o jídle a nápojích, ale také o zábavě a přátelské atmosféře. V neformálním prostředí se sklenkou něčeho dobrého k pití, můžete snadněji navázat nová obchodní partnerství. Ať už jste profesionál nebo jen nadšenec dobrého jídla, na této akci prostě nesmíte chybět. 

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat