Blog

Sledujeme pro vás čerstvé novinky a změny z oblasti legislativy, daní, GDPR apod. a informace pravidelně aktualizujeme a doplňujeme. Přinášíme vám zajímavé tipy a prověřené odkazy. Nevíte si rady s konkrétním nařízením? Zajímá vás, na co máte nárok nebo jak postupovat v určité situaci? Obraťte se na nás, rádi vám pomůžeme.

Video
24. January 2021
Podívejte se na podrobný návod, jak nastavit a používat funkci okamžitého prodeje v pokladním systému Dotykačka.
Číst více
Video
8. December 2020
Jak lze synchronizovat stavy skladových zásob mezi Shoptetem a Dotykačkou? Celým procesem vás krok za krokem provedeme a uvidíte, že to není nic složitého!
Číst více
Video
23. November 2020
Pojďte se s námi podívat, jak jednoduše vytvoříte denní či týdenní menu a také obrazovku doporučení na vaší pokladně.
Číst více
Video
1. October 2020
Dotykačka umí samostatný prodej pro více prodejců s různými IČO na jedné pokladně. Na jednom pokladním zařízení a pod jednou licencí tak může v rámci jedné provozovny Dotykačku využívat více samostatných subjektů, tzv. prodejců. To je vhodné pro kadeřnice a další živnostníky, kde v jedné provozovně pracuje více kadeřnic a každá je samostatným podnikatelským subjektem […]
Číst více
Video
20. July 2020
Potřebujete si dočasně vypnout funkci EET ve své pokladně a nejste si jistí správným postupem? Krok za krokem vás celým procesem provedeme a vy se tak nemusíte obávat, že byste udělali něco špatně.
Číst více
Video
17. July 2020
Chcete ve své pokladně prodávat přílohy navíc, nebo nabízet tři produkty za cenu jednoho? V Dotykačce to není problém a díky našemu přehlednému video manuálu si kombinaci produktů nastavíte raz dva.
Číst více
Video
2. July 2020
Zapomněli jste PIN pro přihlášení uživatele do pokladny? Nevěšte hlavu, náš jednoduchý návod vám ukáže, jak si vygenerovat PIN nový. Rázem se tak můžete opět přihlásit a využívat svou EET pokladnu naplno.
Číst více
Video
11. June 2020
Jestliže se nemůžete přihlásit do Vzdálené správy a váš přihlašovací e-mail je správný, lze požádat o zadání nového hesla.
Číst více
Video
27. May 2020
Záložka Prodejní reporty přehledně zobrazuje informace o tržbách, zaparkovaných účtech a pokladních pohybech. Kliknutím na tuto záložku ji rozbalíte a získáte přístup ke každému z reportů (přehledů). Reporty je možné uložit do Excelu, formátu .csv či .pdf.
Číst více
Video
26. May 2020
Dotykačka MOBILNÍ je ideální EET pokladna pro nadcházející 3. a 4. vlnu elektronické evidence tržeb. Díky své nízké váze, zabudované tiskárně, dlouhé výdrži baterie a 4G + Wi-Fi datovému připojení je vhodná pro všechny živnostníky a řemeslníky, kteří tráví pracovní dobu na nohou nebo u zákazníka.
Číst více