Sezónní série
15. května 2025
Kvalitní jídlo je samozřejmě základ, ale o tom, zda si zákazník vybere Váš podnik i příště, rozhoduje především skvělý zákaznický servis. Právě ten dotváří celkový zážitek z návštěvy. Nechte se inspirovat našimi tipy, jak potěšit své hosty. Rychlost a plynulost obsluhy Určitě to znáte. Číšník odbíhá mezi stolem a pokladnou, hosté čekají, atmosféra upadá a […]
Číst více
Podnikatelská poradna, Sezónní série
16. dubna 2025
Už se vám někdy stalo, že jste odjeli na pár dní pryč a myšlenkami stejně zůstali ve svém podniku? Co když dojde oblíbený produkt? Jak to dneska šlo? Kolik se prodalo? Kdo je ve směně? Právě pro tyto situace je tu Vzdálená správa – praktický nástroj, díky kterému máte přehled o svém podnikání odkudkoliv. Ať […]
Číst více
Podnikatelská poradna, Sezónní série
2. dubna 2025
Získat a udržet si spokojené zákazníky je možná to nejtěžší na podnikání. Konkurence je silná a neustále roste, zatímco zákazníci jsou čím dál náročnější a očekávají bezchybné služby. Aby se k vám lidé rádi vraceli, nestačí jen dobré jídlo, kvalitní produkt nebo hezky zařízený podnik. Důležité je být o krok napřed. Podívejte se na naše […]
Číst více
Podnikatelská poradna, Sezónní série
19. března 2025
Pomalu ale jistě se nám blíží letní sezóna a s ní i čas brigádníků. Přehledně uspořádaná pokladna vám pomůže při jejich zaučování, ale ušetří čas i stálým zaměstnancům. Přinášíme vám tipy, jak si co nejlépe organizovat položky v pokladně tak, aby vám to usnadnilo práci. Názvy položek Základem každé přehledné pokladny jsou jednoznačné názvy položek. […]
Číst více
Reference
22. července 2024
Seznamte se s Ondrou a Ondrou a jejich značkou Něcojako. Něcojako je mladá česká firma, která stojí za výrobou poctivých limonád. Záměrem Ondrů bylo vytvořit chuťově vyvážené limonády, které budou kvalitní a vyráběné v České republice. A my věříme, že přesně tohle se jim povedlo! Proč něco jako? Jak by řekli Ondrové „podobnost s jinými […]
Číst více
Reference
10. listopadu 2023
5. 11. tomu byl rok, co do pražských Dejvic vtrhl čerstvý vítr v podobě restaurace s nevšedním konceptem. Automat Matuška kombinuje skvěle ošetřené pivo od Matušky, dejvické BBQ pro masožrouty i vegetariány a nanopivovar, na kterém vaří pivní pokusy. Pojďte s námi na návštěvu, kterou nás provázel Daniel Korcsmáros, provozní Automatu. Za originálním konceptem stojí […]
Číst více
Reference
16. října 2023
Navzdory minimální předchozí zkušenosti s gastrem a nešťastně načasovanému otevření těsně před příchodem pandemie, se do restaurace No Stress v Troubsku u Brna sjíždí zvědaví návštěvníci z blízkého i vzdálenějšího okolí. V podstatě rodinný podnik o pěti zaměstnancích vede sympatická provozní Aneta Soukopová, která ví, že první dojem může být zároveň i poslední. Zákazníci jsou […]
Číst více
Reference
13. října 2023
Trend bezobalového nakupování je stále v kurzu, a tak se koncept zero waste dostává i do menších měst. V Rosicích u Brna funguje už třetím rokem bezobalová prodejna Žůžo Labůžo, kterou vedou dvě sympatické dámy a k ruce mají praktického pomocníka, který hlídá tržby i skladové zásoby – Dotykačku. Dotykačka nám šetří spoustu času, bez […]
Číst více
Reference
11. dubna 2023
Jako majitel restaurace máte na výběr. Buď budete v podniku od rána do večera jako hlídací pes nebo vsadíte na moderní technologie a získáte tak klid a více času pro sebe. Tomáš se rozhodl pro to druhé. V Kuřimi na ulici Tyršova stojí nenápadná budova s jedinou cedulí u silnice. Jeden by ji skoro minul, […]
Číst více
Reference
25. ledna 2023
Obchodní ředitelka Mgr. Lucie Benešová vede společně se svými kolegy síť nejen středoškolských bister. Zatímco na začátku musela školy aktivně oslovovat, dnes už ji se zájmem o spolupráci vyhledávají sami ředitelé. První ReFresh bistro otevřeli v Praze na Dušní, kde v minulosti studovali i majitel firmy Marek Leffler a provozní ředitel Filip Calta. Během pěti […]
Číst více